Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Δημοτικό Στάδιο Έδεσσας "Φόρης Γεντζής"


Δημοτικό Στάδιο Έδεσσας «Χριστόφορος (Φόρης) Γεντζής» ονομάζεται πλέον το γήπεδο της πόλης μας μετά την τελετή ονοματοδοσίας που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου 19 Μαΐου παρουσία του Δημάρχου Έδεσσας, παραγόντων του Εδεσσαϊκού, συγγενών του αείμνηστου Φόρη Γεντζή και πλήθος φιλάθλων.
Κατά την τελετή μίλησε ο πρόεδρος του Α.Σ Εδεσσαϊκού κ. Γιάννης Βέτας, ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Γιάννου και στη συνέχεια η κόρη του Φόρη Γεντζή, όπου ευχαρίστησε όλους για την τιμή που γίνεται στην μνήμη του πατέρα της. 
Παράλληλα απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες στη σύζυγο και την κόρη του Φόρη Γεντζή καθώς και σε βετεράνους διαιτητές.
Οι φίλαθλοι που παρακολούθησαν την εκδήλωση χόρτασαν ποδόσφαιρο, αφού είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν 2 ματς.
Αντιμέτωπες βρέθηκαν οι ομάδες του Εδεσσαϊκού και νέων του ΠΑΟΚ και οι ομάδες παλαιμάχων των δυο συλλόγων.
Οι μνήμες ξύπνησαν όταν το χορτάρι του αγωνιστικού χώρου πάτησαν τα μεγάλα αστέρια του παρελθόντος και οι φίλαθλοι πήραν μια γεύση από τους παίκτες που κάποτε γέμιζαν ασφυκτικά τα γήπεδα και τα έκαναν να δονούνται μόνο με την παρουσία τους.
Παίκτες με μεγάλη καριέρα όπως οι: Χρήστος Τερζανίδης, Σταύρος Σαράφης, Μιχάλης Μπέλης, Κούλης Αποστολίδης, Κυριάκος Αλεξανδρίδης, Φιλώτας Πέλιος
τους δόθηκε η ευκαιρία να δώσουν δείγματα του μεγάλου ταλέντου τους, έστω κι αν τα χρόνια πέρασαν και τους έφεραν άσπρα μαλλιά και κοιλίτσες, έδειξαν σε πολλές περιπτώσεις ότι ο χρόνος δεν τους έχει αγγίξει. 
Στον αγώνα-γιορτή που παρακολούθησαν οι φίλαθλοι, κέρδισαν οι βετεράνοι του Εδεσσαϊκού με 3-0, σκόρερ οι Μαλουμίδης 2, και Τζούρτζος.
Ακολούθησε η τελετή ονοματοδοσίας του γηπέδου και στη συνέχεια οι νέοι του ΠΑΟΚ αντιμετώπισαν την ομάδα του Εδεσσαϊκού και με σκόρερ τον Πέλκα (κατάγεται από τα Γιαννιτσα) στο 1΄λεπτό κέρδισαν με 1-0.
για να δείτε Φώτο από την εκδήλωση κάντε κλικ  ΕΔΩ  
(πηγή φωτο http://karatzova.com/)

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

συγχαρητήρια τον πρόεδρο που στην ομιλία του άδειασε όλους τους τάχαμου που δεν βοήθησαν ποτέ τους την ομάδα αλλα μόνο για μόστρα είναι και ψηφοθηρία.
Στην προσφώνηση είπε αγαπητοί φίλαθλοι και καλά έκανε
ΜΠΡΑΒΟ με κεφαλαία
έχει α@@@ίδια.
πρέπει κάποτε ο καθένας να παίρνει αυτό που του αναλογεί.

Ανώνυμος είπε...

ήρθαν στο γήπεδο για να φωτογραφηθούν και να εισπράξουν το χειροκρότημα στις προσφωνήσεις (ότι και καλά είμαστε κοντά σας) αλλά εισέπραξαν την αδιαφορία όλων.
έφυγαν βέβαια στην μέση της εκδήλωση και δεν πήραν ούτε λαχεία (2€ το ένα) όπως πάντα, σιγά μη χαλούσαν κανα ευρώ

Ανώνυμος είπε...

«Κανένας σεβασμός σε αυτούς που κατέστρεψαν την Ελλάδα… Η κοροιδία τέλος…»