Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Ανακοίνωσε την προκήρυξη των μπαράζ η ΕΠΟ


Δημοσιεύθηκε στο επίσημο ιστοχώρο της ΕΠΟ η προκήρυξη των μπαράζ ανόδου στην Δ' Εθνική των πρωταθλητριών ομάδων των ΕΠΣ.
 


Τα κυριότερα σημεία που εντοπίσαμε στην προκήρυξη είναι:

1)      Οι αγώνες μπαράζ θα ξεκινήσουν την Κυριακή 13 Μαϊου.                               Οι κατά τόπους Ενώσεις θα πρέπει ως τις 30 Απριλίου, ημέρα Δευτέρα, να γνωστοποιήσουν εγγράφως τους πρωταθλητές.
      Στην ΕΠΟ πρέπει ν’ αποσταλεί πλήρης φάκελος με τη δήλωση συμμετοχής  και τα στοιχεία των σωματείων που θα μετέχουν στα πλέι οφ.
2)      Την ευθύνη διεξαγωγής των μπαράζ έχει η Επιτροπή Δ’ Εθνικής και όχι οι  Ενώσεις.
3)      Όλοι οι αγώνες διεξάγονται υποχρεωτικά σε γήπεδα με    χόρτο.
4)       Όλοι οι προπονητές των σωματείων οφείλουν να έχουν Δελτίο Πιστοποίησης Προπονητή από την οικεία ΕΠΣ, το οποίο πρέπει ν’ αποσταλεί και στην ΕΠΟ.
5)       Το αγωνιστικό πρόγραμμα έχει ως εξής:
           
            1η αγωνιστική Κυριακή 13/05/12
            2η αγωνιστική Τετάρτη 16/05/12
            3η αγωνιστική Κυριακή 20/05/12
            4η αγωνιστική Τετάρτη  23/05/12
            5η αγωνιστική Κυριακή 27/05/12
            6η αγωνιστική Τετάρτη 30/05/12

6)      Η κλήρωση θα γίνει δημόσια στις 18 Απριλίου, ημέρα Τετάρτη και ώρα 12:00, στην αίθουσα του Δ.Σ. της Ε.Π.Ο. (Πάρκο Γουδί).
7)       Οι Διαιτητές που θα ορίζονται θα είναι από τους πίνακες της Β΄ και Γ΄ Εθνικής και από Ε.Π.Σ. εκτός αυτών που συμμετέχουν στον κάθε Όμιλο με εξαίρεση τον 10ο Όμιλο. 
8)       ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ κανένα όριο ηλικίας!
             Προκειμένου ν’   αποφευχθούν μπερδέματα, αφού σε άλλες Ενώσεις ισχύσει το μέτρο των  «μικρών» ενώ σε άλλες δεν ισχύει.
     9)   Όσον αφορά τους κοινοτικούς και τους αλλοδαπούς ισχύουν στα μπαράζ, θα γίνει εφαρμογή του άρθρου 19 παρ. 3 δ, ε του Κ.Α.Π. Ερασιτεχνών.
            Δηλαδή μπορούν να αναγράφονται στο φύλλο αγώνα μέχρι δύο κοινοτικοί και μέχρι δύο  αλλοδαποί ενώ αν δεν υπάρχουν αλλοδαποί, μπορούν να αναγράφονται μέχρι τέσσερις κοινοτικοί  ποδοσφαιριστές. Αντίστροφα, η έλλειψη κοινοτικών, δεν συμπληρώνεται με αλλοδαπούς  ποδοσφαιριστές.
9)      Μετά την τελική βαθμολογική κατάταξη των Σωματείων του Πρωταθλήματος αυτού, στους 14 Ομίλους, οι ομάδες που θα καταλάβουν την πρώτη και την δεύτερη θέση κάθε Ομίλου, θα προβιβαστούν στην Δ΄  Εθνική Κατηγορία για την περίοδο 2012 - 2013.
10)   Βάσει των κριτηρίων του ΚΑΠ σε περίπτωση που υπάρξει ισοβαθμία τότε θα ακολουθήσουν νέοι αγώνες κατάταξης, που θα ορίσει η Επιτροπή Πρωταθλήματος της Δ' Εθνικής, που είναι και υπεύθυνη για τη διεξαγωγή των μπαράζ.

Ολόκληρη την προκήρυξη μπορείτε να την διαβάσετε ΕΔΩ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΓΟΛΓΟΘΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΛΗΘΟΥΝ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΣΟ ΜΗΝΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΟΥΣ. ΤΕΤΑΡΤΗ-ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΕΞΕΙ. Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΟΛΑ.