Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

ΜΙΑ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ

 
  «Στην 5η αγωνιστική των αγώνων του Πανελληνίου Πρωταθλήματος προεπιλογής Εθνικών ομάδων Good League ΟΠΑΠ».






ΡΕΠΟΡΤΑΖ :
ΝΙΚΟΣ ΦΙΣΤΑΣ




ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ ΕΠΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ (ΠΑΙΔΩΝ) 4-0
«ΧΑΡΜΑ ΙΔΕΣΘΑΙ»

Χάρμα ιδέσθαι ήταν το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Μικτής των Παίδων, που μετά από εντυπωσιακή εμφάνιση συνέτριψε στο Δημοτικό στάδιο Έδεσσας το αντίστοιχο συγκρότημα της ΕΠΣ Χαλκιδικής.
 Ο αγώνας εξελίχθηκε σε παράσταση για ένα ρόλο, με τους φέρελπις ποδοσφαιριστές της Ένωσης μας σε δαιμονιώδη φόρμα να αποδίδουν καταπληκτικό ποδόσφαιρο έχοντας ως ηγετική μορφή τον Ελευθεριάδη που χρίσθηκε σκόρερ με 2 γκολ. 
Με την αγωνιστική εικόνα που παρουσίασαν οι παίδες, πιστοποιήθηκε για ακόμη μια φορά η σημαντική δουλειά που γίνεται στα ηλικιακά τμήματα υποδομών της τοπικής Ένωσης και κατ επέκταση στην υποδειγματική και ποιοτική δουλειά και σχεδιασμό που εκπονείται από τα σωματεία του Νομού, που δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα τα τελευταία χρόνια στην λειτουργία των Ακαδημιών και την καλλιέργεια του φυτωρίου και της μεγάλης ποδοσφαιρική κυψέλης που διαθέτει η ποδοσφαιρομάνα Πέλλα.
Σκόρερ: 
Ελευθεριάδης (9', 78'), Αργυρόπουλος (54'), Χατζάρας (64').
Με επιτυχία η διαιτησία του κ. Μαυρίδη με βοηθούς (Θεολόγου-Καπουράνη) από την Πέλλα.
ΜΙΚΤΗ ΠΑΙΔΩΝ ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ: 
Παυριανίδης, Γκίσης (73' Τσόλκας), Αγγελάκης, Παναγιώτου, Παπαγεωργίου, Χότζιας, Μάντζιος (63' Μπάρμπας), Ελευθεριάδης, Αργυρόπουλος (64' Ορτζάνης), Χατζάρας, Κουκλίδης.




φωτο:
Η τριάδα των ποδοσφαιριστών του ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΥ που αγωνίζονται στη Μικτή Νέων της ΕΠΣ Πέλλας
Παπαγεωργίου Κωστας- Γκίνης Σίμος- Γεωργιάδης Παύλος






ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ - ΕΠΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ (ΝΕΩΝ) 0-0
                «ΟΣΚΑΡ ΑΤΥΧΙΑΣ»

Η ατυχία, η εντυπωσιακή εμφάνιση του τερματοφύλακα της ΕΠΣ Χαλκιδικής που ήταν ο Άγγελος φύλακας της εστίας του, τα δοκάρια, και η υστέρηση στην τελική προσπάθεια αποτέλεσαν τροχοπέδη για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα των Νέων να κατακτήσει την νίκη. 
Οι γηπεδούχοι πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση, και ήταν οι κυρίαρχοι σε όλο το μήκος και πλάτος του γηπέδου, διατηρώντας την εδαφική υπεροχή και σφυροκοπώντας την εστία των φιλοξενουμένων, αλλά στο τέλος η ανωτερότητα τους δεν επισφραγίσθηκε με τους 3 βαθμούς της νίκης. 
Πάντως και το συγκρότημα των Παίδων απέδειξε περίτρανα ότι διαθέτει στο ρόστερ του πληθώρα ποδοσφαιριστών με αστείρευτο ταλέντο, που υπόσχεται πολλά για το ποδόσφαιρο του Νομού, και παράλληλα για την εξέλιξη τους, και το ευοίωνο  ποδοσφαιρικό τους μέλλον που προδιαγράφεται. 
Πολύ καλή η διαιτησία του Θεολόγου με βοηθούς (Μαυρίδη-Καπουράνη) από την Πέλλα.
 ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ: 
Παπουρτζής, Σίμος, Δεμίρης, Πρέμτσης, Ζαλούμης (73' Μισαηλίδης), Παπαγεωργίου, Σαββίδης, Γεωργιάδης (68' Χαρμάνας), Ξόμβλιος, Τζιζαερλής, Γκίνης.
                    





φωτο
ΜΙΚΤΗ ΝΕΩΝ ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ









ΝΙΚΟΣ ΦΙΣΤΑΣ  

Δεν υπάρχουν σχόλια: